zaterdag 25 maart 2023

De BBQ + loopuitdaging te Wenduine

Het verhaal

Kristiaan en Greta zijn eigenaar van een chalet te Zuienkerke (Wenduine). Sinds het begin van de Franse avonturen van de Ventousekes nodigen zij ons eind juli, begin augustus uit op de bbq. Aanvankelijk was hier ook een strandloop, -wandeling aan gekoppeld.

De laatste jaren is de bbq uitgelopen op een verlengd weekendje. De loopuitdaging is gewijzigd in een fietstocht op vrijdag en maandag. Anne-Marie, Roland, Armand en Hans maken de heen- en de terugreis met de fiets. De heen- en terugrit Aalst-Zuienkerke / Zuienkerke-Aalst bedraagt ongeveer 110 kilometer.

Deelnemende Ventousekes:

Ann
Annemie
Anne-Marie
Armand
Carine
Chantal
Dirk
Gino
Greta
Gurt
Hans
Ilse
Inge
Jan
Karine
Kristiaan
Marc
Mimi
Pascal
Patrick
Peter
Roland
Sonja

Sinds een tweetal jaar wordt het weekendje aan zee uitgebreid naar mei, meestal tijdens het weekend wanneer in Wenduine de wandel 2-daagse "Ceci n'est pas een tweedaagse" doorgaat.

Het mag gezegd worden dat wij tijdens onze weekends steeds geluk hebben met het weer ("hout vasthouden!"). Voor zover wij ons kunnen herinneren hebben wij één jaar gehad met regen en hevige regen en één jaar dat de bbq verplaatst werd van zondag naar zaterdag.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De backpackers / de wandelsporters

Het verhaal De backpackers: De wandelingen tijdens de vakanties in Frankrijk vielen voor verschillende Ventousekes erg in de smaak. Het idee...