zondag 26 maart 2023

De backpackers / de wandelsporters

Het verhaal

De backpackers:

De wandelingen tijdens de vakanties in Frankrijk vielen voor verschillende Ventousekes erg in de smaak. Het idee begon tijdens deze wandelingen te rijpen om er ook met de tent op uit te trekken en meerdaagse trektochten te maken.

De Ventousekes die dergelijke meerdaagse trektochten zagen zitten, waren:

Anne-Marie

Griet

Hans

Ilse

Karine

Karlien 

Kristiaan

Lien

Pascal

Patrick

Paul

Peter

Roland

De backpackers hebben verschillende mooie meerdaagse trektochten in verschillende landen op hun actief, wij denken dan aan:

  1. Corsica - deel 1
  2. Corsica - deel 2
  3. Noorwegen
  4. Tenerife
  5. Schotland
  6. Ijsland
  7. Italiƫ
  8. Zweden









De Wandelsporters:

De wandelsporters zijn de Ventousekes voor wie de looptrainingen niet meer hoefden en/of het fysiek wat te zwaar begonnen door te wegen.
De wandelingen in Frankrijk bracht hen snel op het idee om deel te nemen aan de georganiseerde wandelingen van Wandelsport Vlaanderen. De Ventousekes sloten zich aan bij WSV De Kadees uit de Denderstreek.
Nieuwe avonturen op zondagvoormiddag kon starten voor:

Anne-Marie
Armand
Hans
Karine
Kristiaan
Lien
Patrick
Roland

Elke week wordt een wandeling uitgekozen, alsook wordt bepaald hoeveel kilometer er zal gewandeld worden. Bij de georganiseerde wandelingen hebben de deelnemers steeds voldoende keuze, er is steeds keuze uit verschillende lussen.










 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De backpackers / de wandelsporters

Het verhaal De backpackers: De wandelingen tijdens de vakanties in Frankrijk vielen voor verschillende Ventousekes erg in de smaak. Het idee...